Vakantiewoning  
line decor
 
line decor
 
 
 
 

 
 
Specificaties

 

Zeer royale woonkamer met moederhaard, eethoek, zithoek en tweepersoons slaapbank. Een kleurentelevisie met zowel de publieke als een aantal commerciële zenders, een stereoradio met CD speler en cassettedeck is aanwezig. 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden en op een kamer een extra éénpersoonsbed.

Dekbedden, dekens (zowel één- als tweepersoons) en kussens zijn in ruime mate aanwezig. Keuken met alle keukenbenodigdheden. In de hal bevindt zich de ingang van de badkamer waarin een douche en vaste wastafel. Het toilet is apart. De woning heeft een eigen entree en terras. Het totaal is centraal verwarmd. Bij de woning behoort een schuur voor het stallen van fietsen e.d. 

Naast het huren van de woning bestaat de mogelijkheid tot het huren van stallen. Royale weilanden met paardvriendelijke afrastering en een 20-40 meter buitenmanege staan tot uw beschikking. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het nemen van privé-lessen welke worden gegeven door een gediplomeerd instructrice. Uiteraard bestaat de mogelijkheid, ook al huurt u geen vakantiewoning, uw paard bij ons in pensionstalling te geven, zowel voor korte als lange termijn. 

 
 

 

2 persoons slaapkamer

Woonkamer


Paardenstallen

 
 
 
 
      vakantiemetpaard.nl 2009 - Bart Slot